STRAVIČNO UPOZORENJE ESKIMA: Zemlja se pomerila, Sunce ne izlazi na istoj strani, nešto OPASNO SE DEŠAVA! (VIDEO)

STRAVIČNO UPOZORENJE ESKIMA: Zemlja se pomerila, Sunce ne izlazi na istoj strani, nešto OPASNO SE DEŠAVA! (VIDEO)

-

Uragan Irma, zemljotresi, masovna ubistva, ratovi, zveckanje nuklearnim oružjem, džinovski lednici se odvajaju od Antarktika…

Svet kakav poznajemo srlja u propast, a kao da nam to nije bilo dovoljno, oglasio se i narod koji se retko oglašava, i to jednim katastrofičnim predviđanjem.

Prema eksimskim starešinama, koji su dobri vremenski prognostičari, jer žive u skladu s prirodom, izučavajući jednostavne, ali često zanemarene signale, problem nije samo u globalnom zagrevanju.

 

Naime, ovi domoroci u arktičkim regijama Kanade, SAD i Grenlanda kažu da klima nije krivac za sve, već se po njima, jednostavno rečeno “Zemlja pomerila”.

Ovo jezivo upozorenje su uputili NASA i celoj globalnoj naučnoj zajednici, govoreći kako je naša “planeta stenjala, a nebo se promenilo”.

Pogledajte video:

Oni tvrde da se Zemlja “zateturala”, odnosno “nagnula” prema severu, što je rezultiralo “promenom na nebu”.

– Nebo je drugačije – starešine su tako upozorile NASA da Sunce više ne izlazi na mestu na kojem je izlazilo ranije. Upozorili su i da im dani traju duže nego ikad pre, a tvrde i da su se promenili položaji Meseca i zvezda, što je po njima pravi uzrok promena temperature i strašnih oluja koje pogađaju planetu.

Sve starešine su se složile da je uzrok promenama pomeranje Zemlje prema severu, a smeta im što se za sve optužuju klimatske promene.

Prema njima, Sunce je sada na višoj poziciji na horizontu i greje više nego obično.

– Nešto se opasno događa sa Zemljom – tvrde Eskimi.

(express.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*