Vodila ljubav sa dvojicom dječaka na zadnjem sjedištu svog auta !

Vodila ljubav sa dvojicom dječaka na zadnjem sjedištu svog auta !

-

Majka dvoje djece iz Michigana mogla bi dobiti do 15 godina zatvora zbog seksualnog odnosa s dvojicom tinejdžera nakon što ih je prošlog ljeta zavela na društvenim mrežama.

Brooke Lajiness (38) proglašena je krivom u procesu koji se vodio protiv nje u američkoj državi Michigan. Za seksualni donos s 14-godišnjakom i 15-godišnjakom dobit će kaznu zatvora od 4 godine i 9 mjeseci do najviše 15 godina.

Kada su joj dali priliku da govori prije izricanja presude, radnica salona ljepote emocionalno je nastupila nazvavši svoj činom najvećom greškom u životu. Kazala je i kako je svojoj obitelji uzrokovala veliku bol te da je boli to što neće biti u mogućnosti odgajati svoju djecu.

– Bojim se da će moja odsutnost utjecati na obitelj. Zadnja dva mjeseca bilo mi je najteže gledati kako sve ovo emocionalno uništava ljude oko mene – kazala je.

Na sudu je govorila i majka jednog od tinejdžera s kojima je Lajiness imala odnos. Kazala je kako je njezin sin trenutačno na terapiji zbog ’emocionalne i psihološke štete’ koje mu je nanio njezin čin.

– Tvoj čin će utjecati na mog sina i na njegove odnose s drugim ljudima ljudima do kraja njegova života – kazala je.

Photo published for Brooke Lajiness: Full Story & Must-See Details

Osuđeničin muž stao je u obranu svoje supruge te se požalio sudu kazavši da je za njezine akcije kriva nesanica.

Sudac je žalbu odbio kazavši da je svjesno spavala s tinejdžerima prethodno ih zavevši slanjem nagih fotografija te dodao da bi joj kazna bila još veća da ima kriminalnu prošlost.

Istraga je pokazala da je Lajiness seksualne odnose s dvama tinejdžerima imala na stražnjem sjedištu svog automobila parkiranom na prilazu, a priznala je da se to dogodilo 15 puta. Uhitili su je nakon što ju je prijavila majka tinejdžera tvrdeći da je Lajiness spavala s njezinim maloljetnim sinom.

 

Pokazalo se da je jednom od njih nage fotografije počela slati dok je ovaj bio još u osnovnoj školi, a odnose je s njim počela imati u ljeto prije nego što je upisivao srednju školu,

piše Daily Mail.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*